* Hållbara Affärer *
Eller Inga Affärer

* Hållbara Affärer *
Eller Inga Affärer

Affärer görs annorlunda

idag. Nya möjligheter,

nya tider. Hållbart ansvar.

Till 2025 väntas mer än 40 % av de största bolagen i USA (Fortune 500) vara utbytta. Liknande trend förutspås i Sverige och världen över. Det är rätt skrämmande för den som redan är där och vill behålla sin plats. Men det är även en möjlighet för den som tagit sikte.

Den nya tidens möjligheter kräver den nya tidens affärer och idéer. Hur kan era affärer utvecklas på ett hållbart sätt med ett medansvar för omgivningen, vare sig som startup eller etablerat företag? Nyskaparna hjälper till i uppstarts-, utvecklings- och förnyelseprocessen.

“Inte ens Jeff Bezos kan stoppa en idé vars tid är kommen.” – Nyskaparna

Vi har expertis inom affärs- och idéutveckling, finansiering samt strategisk rådgivning i gränssnittet mellan det kommersiella och hållbarhet. Vi finns för företag som har ambitionen att t.ex. hitta rätt i sin positionering, skala sin verksamhet och ligga steget före med hjälp av nytänkande och engagemang.

Vare sig ni vill transformera er kärnverksamhet, genomföra en pilot eller bygga ett meningsfullt varumärke, hjälper vi er genom att kombinera affärsnytta med samhällsnytta. För betydelsefulla varor och tjänster som syns, hörs och räknas på den nya tidens marknader.